На всеки от нас се е случвало да е развълнувани от

...
На всеки от нас се е случвало да е развълнувани от
Коментари Харесай

Кошмари в кухнята: 25 идеи за храни, които ще ви ИЗУМЯТ

На всеки от нас се е случвало да е развълнувани от нова рецептата, в която е подготвен да вложи всичките си умения и убеденост, с цел да подготви. Вече предвкусвате апетитните хапки и си представяте всички способи, по които ще можете да ервирате този деликатес на приятелите и фамилията, даже тектът, с който ще публикувате фотография на кулинарния си шедьовър е подготвен.

Понякога, обаче, границата сред хрупкаво, сочно, божествено сладко и изцяло непоносимо, загоряло и несмилаемо е изклюително тънка, и вместо вкусна вечеря се сдобивате с кухненска злополука с епични размери.

Всички сме били там! И вярвате или не - вие надалеч не сте единствената дама, която в кухнята е забъркала трагични неточности, вместо кулинарни шедьоври и има стотици ужасяващо изглеждащи хранителни артикули, които можем да срещнем на всички места - от заведения за хранене до супермаркети и даже има цели обюности посетени на неприятната, неапетитна и с една дума отблъскваща храна.

В галерията ни през днешния ден ще ви срещнем с 25 ястия, които сигурно ще покачат самочувствието ви в кухнята и могат да ви накарат да се почувствате като основен готвач в ресторант, почетен със звезда Мишлен.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР